![]() |
Vaov Tasarım Dergisi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
admin
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
Alıntı Cevapla
Konu: Vaov Tasarım DergisiGönderim Zamanı: 08.Subat.2009 Saat 17:17 |
![]() |
|
hilalegerci
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 30.Aralik.2008 Konum: Grafik Tasarım Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 39 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08.Subat.2009 Saat 19:42 |
|
Hayırlı olsun.Hocam sadece basılı mı olacak bu dergi yoksa e-dergi olarakta ulaşabilecek miyiz?
|
|
|
http://www.gelkeyfimgel.net
|
|
![]() |
|
Bakmak ile Görmek
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 02.Subat.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08.Subat.2009 Saat 21:08 |
|
Dergi hayirli olsun,
admin benim ogrenmek istedigim, burada yayinlayacaginiz tasarimlar var olan ve uretilmis olanlarla sinirli mi? yoksa itm'in entas bolumu ilk ogrencileri olarak her ne kadar su anda devam edemiyor olsak ta (forumda sizleri surekli takip ediyorum) yaptigimiz guzel tasarimlarin renderlarini vaov'a gonderirsek yayinlanir mi? Tabii ki sizler yani vaov ekibi uygun gorurse!!!
Acikcasi ben yaptiklarimizi vaov'da gormek isterim.
Ornegin Esat arkadasimizin koltuk projesi cok guzeldi.
|
|
|
Bakmak ile görmek arasındaki farkı anlamak !!!
|
|
![]() |
|
admin
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01.Ocak.2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08.Subat.2009 Saat 21:42 |
|
dergi konusunda konuşmak gerekir ama öncelikle yazılanlardan başlıyalım dergi basılı olacak ama vaov.com dan bazı hizmetler sürecek hasan bey öncelikle işlerinizi istanbultasarimmerkezi.org ta yayınlayalım editor@designei.com adresine mail atarsan projeni ordan yayınlayayım entastan sadece esat beyden alabildim diğer entas öğrencileride işlerini gönderirse onlarıda yayınlarız
|
|
![]() |
|
UMMU
Üye
Kayıt Tarihi: 30.Aralik.2008 Konum: Grafik Prod. Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Subat.2009 Saat 00:20 |
|
vav bu ne hiz ne istiyak
ismi gibi ses getirmesi emek edenlerin
yuzunu ak cikarmasi dilegiyle hayirli olsun ... Düzenleyen UMMU - 11.Mart.2009 Saat 22:01 |
|
![]() |
|
asfur
Üye
Kayıt Tarihi: 30.Aralik.2008 Konum: Grafik Tasarim Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 59 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Subat.2009 Saat 01:02 |
|
Hayırlı olsun ..biran önce içerik dolsun :)
|
|
|
Kevser Yılmaz/ mimtasarim/ asfur.net
|
|
![]() |
|
Bakmak ile Görmek
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 02.Subat.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09.Subat.2009 Saat 09:32 |
|
Tesekkurler, buna cok sevindim. |
|
|
Bakmak ile görmek arasındaki farkı anlamak !!!
|
|
![]() |
|
alaadd!n
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 26.Ocak.2009 Konum: öğrenci Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06.Mart.2009 Saat 21:51 |
|
hoşgelmiş
|
|
![]() |
|
by_poi
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 08.Mayis.2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19.Haziran.2009 Saat 17:50 |
|
dergi için toplantı yapalım manifestolar yayınlıyalım sebest işler , kurumsal işler reklam ve yaratıcık üzerine röportaj yapalım değişimi yakalıyalım (konsantre olalım:) elimizi alıştıralım
içimizi dökelim :)) tartışalım ,alışalım, aşalım değişelim ,fark yaratalım , ruh altı öyükülere eskizler yapalım :) yeri geldiğinde karalıyalım , kusalım biz yeniiiiyizz, biz sinirliyiz diyeee bağıralım bu dergide ohh beee rahatladım :)))
|
|
|
kadehimi medeniyete kaldırıyorum...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |